Volg mij

Volg mij
Klik op deze afbeelding om te zien waar ik ben! het wachtwoord is: vespadakar

zaterdag 3 november 2012

Pffffff

Lang verhaal, kort gezegd, ik heb het gehaald! Ik ben dr, sterker nog, ik ben al thuis. 2 lange dagen met een fijne vlucht huiswaarts als eindpunt van dit avontuur......wordt vervolgd.

donderdag 1 november 2012

Donderdag 1 november

Vroeg op, zoals eigenlijk elke dag, 7:00 uur ontbijt, 8:00 uur weg, 170 km asfalt en 23 km strand en dan zit het erop, lac rose lonkt. Na 4487 km ben ik de vespa gaan waarderen om zijn betrouwbaarheid, stevigheid, doorzettingsvermogen. Ik ben er ook achter dat de Vespa ideaal is om off-road te rijden.

Ik zit nu in dorpje halverwege, daar is koffie en wifi.

Tot straks!

Woensdag 31 oktober

Vandaag vertrokken uit st. louis richting Kobo-camp, 200 km van de bewoonde wereld midden in de sahel bivakkeren we in een hutjes kamp, het zijn hutjes net als die van de locals. Om er te komen moeten we door vies rood plakkerig zand. Allemaal wasbordpiste, en er is geen schroefje losgetrild.
Er is buiten een schitterende omgeving niets te zien of te beleven hier. Dan maar wat lokale biertjes proeven en nog een paar en doe er nog maar 2.

Vroeg naar bed gegaan, 2100 uur en in bed gelegen tot 0:00 uur, toen maar weer mn kleding aangetrokken en weer even naar de bivak-disco, een paar dansjes en pilsjes later toch nog maar weer getracht om te slapen.

Warm en veel, heel veel kleine beestjes, bah!